Jongeren

Voor jongeren van 12 t/m 16 jaar bieden wij de Productieklas en MusicalTheater-LAB

De Productieklas
Voor jongeren die zich verder willen ontwikkelen in Theatermaken. Acteren, eigen scripts schrijven, improviseren, dansen & zingen, jezelf presenteren en samenwerken. Je leert te werken vanuit een concept en scènes te maken, je leert om zelf theater te maken. Voor de leerlingen van Theaterklas 3 die naar VO gaan, is dit een uitstekend vervolg.  In de Theaterwerkplaats word je begeleid door theatermaakster & theater docente  Desiree van Haaren en gastdocenten.
Aanvang : woensdag 6 januuari Tijd: 18.30 - 20.30 uur

NIEUW ! MusicalTheater-LAB

Creatieveling met lef passen goed in ons nieuwe MT-LAB. Samen met de docenten ga je zélf theater en muziek maken. Deze twee disciplines smelten samen tot een geheel; van kleinkunst, beatboxen, groteske musical en alles daartussen in. Van september t/m december komen er veel verschillende gastdocenten langs, zodat je verschillende stijlen van muziektheater leert kennen. Vanaf januari maken jullie zelf een spetterende voorstelling. Centraal staan: durf, spel, zang, talent, muziek, beweging en creëren.

Je hoeft geen instrument te kunnen bespelen om mee te doen, maar het mag natuurlijk wel!  We gaan gezamenlijk opzoek naar verschillende manieren om muziek te maken, en een instrument is maar één van de vele mogelijkheden... Durf jij het experiment aan?

jongeren