Spektakeldagen tijdens uw studiedag

Jeugdtheaterschool TIJ biedt nu ook bijzondere Spektakeldagen aan op de studiedagen van uw docenten.

Normaal gesproken is de school op deze dagen dicht en zijn de leerlingen vrij. Wij organiseren op deze studiedagen leuke en leerzame Spektakeldagen op school, waar de ouders hun kind(eren) voor kunnen opgeven.
Een bijzondere dag voor de kinderen en een handige opvang voor de ouders.

Onze Spektakeldagen bestaan uit workshops naar keuze, bijvoorbeeld een theaterdag, dans, muziek/zang, circus, yoga/mindfulness, fotografie of beeldende vorming. Het programma stellen we op in overleg met uw wensen en de dagen zijn op de normale schooltijden. Tussen de middag wordt er samen geluncht en aan het eind van de dag is er een gezamenlijke presentatie, waar de kinderen aan elkaar (of aan de ouders) kunnen laten zien wat ze gedaan hebben.
Alle workshops worden begeleid door onze professionele en ervaren docenten.
Per kind zijn de kosten voor een hele dag € 30,-.

 

Thema's Spektakeldagen

Theater
Samen met onze professionele en bevlogen theaterdocenten ontdekken de kinderen onbekende en bekende gebieden. Naast het spelplezier, de eigenheid en het ontdekken van de verschillende theatervormen worden de fantasiebeleving en het samenspelen gestimuleerd. Het is niet alleen speels & leerzaam, theater helpt ook mee aan het opbouwen van zelfvertrouwen.

Met wonderlijke verhalen, zang en muziek, dans en veel beweging werken we samen toe naar een spetterende eindpresentatie.

Dans
Fysieke expressie en bewegen staan centraal in deze dans- en bewegingsworkshops. Samen met onze ervaren en enthousiaste dansdocenten maken de kinderen kennis met allerlei verschillende dansvormen en bewegingen, zoals free style, streetdance, hiphop, capoeira, ballet of buikdans.

Samen werken ze toe naar een leuke dansvoorstelling en doen de kinderen ook meteen podium ervaring op.

Muziek en zang
Muziek maken, bewegen, dansen, zingen en nieuwe ritmes ontdekken, in deze workshops ga je samen met onze muziek- en zangdocenten muzikaal aan de slag. Er is veel aandacht voor ritme, beweging en het werken met verschillende instrumenten en het gebruiken van je stem.

Het eind van de dag sluiten we natuurlijk af met een spetterende performance.

Circus
Onze gekwalificeerde circusdocenten geven workshops in verschillende circustechnieken, zoals acrobatiek, jongleren en circustheater. De kinderen gaan lekker bewegen, leren allerlei kunstjes, gaan balanceren op een grote evenwichtsbal en leren echt koorddansen.

De kinderen voelen zich voor 1 dag een echte circusartiest!