Jongeren

Wat was het toch een feest begin januari met alle andere Jeugdtheaterscholen van Amsterdam in de Stadsschouwburg. Bekijk hier de sfeerimpressie:Video: Tim van den Heuvel

 

Voor jongeren van 12 t/m 16 jaar bieden wij de TIj Film Academy, Productieklas en MusicalTheater-LAB

TIJ FIlm Academy
In een cursus van 12 bijeenkomsten leer je als jonge filmmaker acteren voor de camera, het schrijven van een script, en filmen. Aan het eind van de cursus gaat jouw film in première op het witte doen van een grote theaterzaal.

 

De Productieklas
Voor jongeren die zich verder willen ontwikkelen in Theatermaken. Acteren, eigen scripts schrijven, improviseren, dansen & zingen, jezelf presenteren en samenwerken. Je leert te werken vanuit een concept en scènes te maken, je leert om zelf theater te maken. Voor de leerlingen van Theaterklas 3 die naar VO gaan, is dit een uitstekend vervolg.  In de Theaterwerkplaats word je begeleid door theatermaakster & theater docente  Desiree van Haaren en gastdocenten. 

 

MusicalTheater-LAB
Creatieveling met lef passen goed in ons nieuwe MT-LAB. Samen met de docenten ga je zélf theater en muziek maken. Deze twee disciplines smelten samen tot een geheel; van kleinkunst, beatboxen, groteske musical en alles daartussen in. Van september t/m december komen er veel verschillende gastdocenten langs, zodat je verschillende stijlen van muziektheater leert kennen. Vanaf januari maken jullie zelf een spetterende voorstelling. Centraal staan: durf, spel, zang, talent, muziek, beweging en creëren.

jongeren