Schooljaar 2017 2018

Voor Jeugdtheaterschool TIJ op IJburg gaat theater veel verder dan het aanleren van zang, dans en acteren. Onze docenten zorgen ervoor dat de eigen verhalen van leerlingen tot leven komen. De fantasie, de verhalen die kinderen in zich dragen worden naar boven gehaald en omgezet naar theater & musical. Toneelspelen, zingen, dansen, sociale vaardigheden, presentatietechnieken en een heleboel lef! Dit alles leer je bij ons op de Jeugdtheaterschool én daarnaast is samen een voorstelling maken gewoon super leuk!

Voor kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar hebben wij een breed aanbod in theater- en musicallessen. We maken onderscheid in Theater- en Musicalklassen, productieklassen, het MuziekTheater LAB , TIJ Film Academy en de cursussen.

Lesaanbod schooljaar 2017-201

In maart 2018 starten wij de TIJ Film Academy voor jongeren 12-16 jaar.

12 tot 16 jaar: Productieklas
10 tot 12 jaar: Theaterklas 3 – Musicalklas 3
 8 tot 10 jaar:  Theaterklas 2 – Musicalklas 2
 8 tot 12 jaar:  TM-Combiclub
 6 tot   8 jaar:  De Proeftuin 
 4 tot   6 jaar:  Kleutertheater

   Heb je een stadspas?
   Dan kun je nu iedere klas of cursus voor maar 10 euro volgen!
    Het tweede blok  is dankzij het Jongerencultuurfonds zelfs gratis!

 

Rooster 2017-2018
Bekijk hier het totale lesrooster, maar let op!
Alle lessen zijn onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen, wijzigingen in data kunnen altijd voorkomen. We houden namelijk rekening met vrije dagen en vakanties, die niet altijd vantevoren op elke school nu al bekend zijn. Wijzigingen in het rooster proberen we altijd bijtijds door te geven.  Twijfel je over een datum, dan kun je altijd even bellen of mailen!

schooljaar 2017-2018