Schooljaar 2019 2020

Voor Jeugdtheaterschool TIJ gaat theater veel verder dan het aanleren van zang, dans en acteren. Onze docenten zorgen ervoor dat de eigen verhalen van leerlingen tot leven komen. De fantasie, de verhalen die leerlingen in zich dragen worden naar boven gehaald en omgezet naar theater & musical. Toneelspelen, zingen, dansen, sociale vaardigheden, presentatietechnieken en een heleboel lef! Dit alles leer je bij ons op de Jeugdtheaterschool én daarnaast is samen een voorstelling maken gewoon super leuk!

Voor kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar (en sinds kort ook voor volwassenen) hebben wij een breed aanbod in theater- en musicallessen. 

Lesaanbod schooljaar 2019-2020


12 tot 18 jaar: Productieklas
10 tot 12 jaar: Theaterklas 3 – Musicalklas 3
 8 tot 10 jaar:  Theaterklas 2 – Musicalklas 2
 8 tot 12 jaar:  Theater en Musical Watergraafsmeer
 6 tot   8 jaar:  Theater en Musical Watergraafsmeer
 6 tot   8 jaar:  De Proeftuin 
 4 tot   6 jaar:  Kleutertheater

   Heb je een stadspas?
   Dan kun je nu iedere klas of cursus voor maar 10 euro volgen!
    Het tweede blok  is dankzij het Jongerencultuurfonds zelfs gratis!

 

 

Rooster 
Bekijk hier het totale lesrooster, maar let op!
Alle lessen zijn onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen, wijzigingen in data kunnen altijd voorkomen. We houden namelijk rekening met vrije dagen en vakanties, die niet altijd vantevoren op elke school nu al bekend zijn. Wijzigingen in het rooster proberen we altijd bijtijds door te geven.  Twijfel je over een datum, dan kun je altijd even bellen of mailen!

schooljaar 2017-2018