jeugdtheaterschool TIJ

Jeugdtheaterschool TIJ (Theatraal IJburg) 

Jeugdtheaterschool TIJ is al 14  jaar actief in Amsterdam/IJburg. Onze missie?
Zoveel mogelijk kinderen en jongeren in contact brengen met alle aspecten van theater:  toneel, dans, zang, muziek, musical en film. Met samenspelen, acteren, zingen en dansen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Je leert vaardigheden waar je de rest van je leven veel profijt van hebt, zoals creatief denken, jezelf  durven te presenteren, muzikaliteit, je goed kunnen bewegen en leren te genieten van theater, dans en muziek. Dat is voor iedereen goed, zelfs als je geen acteur of musicalster wilt worden, maar bijvoorbeeld verpleger, bakker, advocaat, tandarts of bankdirectrice. Of  nog helemaal niet weten wat je 'wilt of kunt worden' en jouw eigen talenten ontdekken en verder ontwikkelen ? Je bent van harte welkom, de 1e les kan altijd als proefles. 

De lessen van TIJ worden gegeven door professionele en gepassioneerde vakdocenten die gespecialiseerd zijn in het werken met kinderen en jongeren. Wij geven theater, dans, zang, en musical lessen in het CVT op IJburg, op diverse locaties in Amsterdam en in Diemen. Daarnaast organiseerden wij het jaarlijkse jeugdtheaterfestival Spektakel op IJburg met meer dan 3000 bezoekers. Wij bieden een uitdagend en inspirerend kunst- en cultuuraanbod op scholen en een uitgebreid activiteitenprogramma, zieTIJ op school.

Met een bijdrage van het  Jongerencultuurfonds (JCF)  kan iedereen met korting op lesgeld deelnemen. En let ook op de bijzondere aanbiedingen via de Stadspas.

Op deze website vind je alle informatie over de lessen van Jeugdtheaterschool TIJ, heb je nog vragen? Twijfel niet om contact op te nemen! info@jeugdtheaterschooltij.nl

 

survive