Spektakel op Ijburg

10 edities Festival Spektakel op IJburg

Jeugdtheaterfestival voor alle leeftijden, vol theater en dans, muziek en workshops.
Met gerenommeerd theatermakers , jonge makers, spelers ‘in de dop’, muzikanten, dansers en ateliers. Je kunt luisteren naar warme en sprankelende verhalen , genieten van de vele voorstellingen of actief meedoen aan workshops door professionals uit de theater – en musical wereld. Of je eigen creaties maken olv kunstenaars in de ateliers.

Nieuwe jonge theatermakers
Ook is het festival een podium voor nieuwe talentvolle jeugdtheatermakers. Jonge makers worden geselecteerd om een voorstelling speciaal voor het Spektakel op IJburg te maken. Met het wegvallen van de productiehuizen die een podium boden aan beginnende theatermakers biedt Theatraal IJburg ( TIJ) een plek waar zij hun artistieke werk kunnen laten zien aan een breed publiek.

Liever zelf meedoen? Volg dan de lessen van Jeugdtheaterschool Theatraal IJburg, van kleutertheater tot musical en theaterklas. Daarnaast kan je je laten schminken, meehelpen waterhutten bouwen, hoela hoepen en een ritje maken in de zweefmolen. Alles is aanwezig om er een groot feest van te maken voor de hele familie: van poffertjeskraam tot frietjes, van ijscowagen tot tostikraam.

 

festivals