Theaterklas 3

Binnen Theaterklas 3 begint het echte acteren en het theatermaken. Je wordt naar leeftijd en ervaring ingedeeld, je kunt deze theaterklas twee achtereenvolgende jaren volgen, iedere klas heeft per jaar een ander lesaanbod. Leerlingen worden bij TIJ geprikkeld om hun eigen wereld om te zetten naar een presentatie of voorstelling op het toneel. De docenten bieden je hiervoor de middelen die je nodig hebt. Dit betekent dat een voorstelling of presentatie altijd begint vanuit de leerlingen. De verhalen, fantasie, muziek die jullie zelf in je dragen wordt samen met onze vakdocenten en theatermakers naar boven gehaald.

Van september tot december werk je aan je vaardigheden van toneelspelen/acteren. Zoals leren te transformeren, timen, de beginselen van abstraheren, het ontwikkelen van scènes in verschillende speelstijlen en werken vanuit improvisatie waarbij ook jouw probleemoplossend vermogen wordt aangesproken.

In het tweede gedeelte (vanaf januari) leer je verantwoordelijkheid te nemen voor het leren van teksten en onthouden van mise-en-scene en werk je toe naar een slotvoorstelling in de grote theaterzaal van de Centrale OBA.

Theaterklas 3 woensdag
Download hier de les- en betaalinformatie

Theaterklas 3 10–12 jaar / groep 7-8
Lesdag:       Woensdag - aanvang 9 januari
Tijd:             16.00 tot 18.00 uur Les duur: 21 lessen van 2 uur
Docente:      Merel Broeders
Locatie:        Speelzalen Jeugdtheaterschool TIJ CVT Ed Pelsterpark 8
Kosten:         € 395  of maandelijks € 65 via incasso

       

wolven